Honda
NC750SA met DCT


Bouwjaar: 2015
Tellerstand: 17000
Kleur: Zwart
Prijs: € VERKOCHT

Opmerkingen:

In nieuwstaat verkerende NC 750 DCT met ABS in S uitvoering. De S is iets lager, maar verder nagenoeg identiek aan de X. Is wel de opvolger van de 700 versie en levert meer prestaties.
Ook deze motor is zo goed als nieuw en heeft in deze duurdere automaatuitvoering een hoge funfactor. Het is dan ook niet voor niets dat Honda veel van zijn modellen uitvoert met een DCT bak. Met " flippers" aan het stuur heb je nog steeds de mogelijkheid om mee te schakelen en waarbij je dus ook niet geheel bent overgeleverd aan de rijmodus. In de Drive stand vind ik de motor wel heel erg snel schakelen ( wel super zuinig natuurlijk 1:35), maar in de S stand een waar genot met een heel ander karakter. Deze NC is uitgevoerd met handkappen en een donker hoger ruitje en bovendien een heerlijk beschaafd grommende vervangingsdemper. Al met al een opvallende verschijning in deze diepzwarte kleurstelling. Foto's geven een juist beeld van de staat van de motor en deze is gelijk nieuw.
Inruil is mogelijk en ook is ieder onafhankelijke aankoopkeuring toegestaan« Terug naar overzicht
Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten
Copyright 2021 | Nicolai Motoren | Foarwei 237 | 9298 JK Kollumerzwaag | info@nicolaimotoren.nl
Disclaimer | duracom.nl