Triumph
Tiger 800 XC ABS


Bouwjaar: 2011
Tellerstand: 56000
Kleur: Zwart
Prijs: € VERKOCHT

Opmerkingen:

Persoonlijk ben ik een fan van dit type triumph motoren. Niet alleen vanwege zijn brede inzetbaarheid als allroad maar ook vanwege zijn betrouwbaarheid.
Aan de staat van deze motor in XC uitvoering, kan je bijna niet geloven dat hij inmiddels 56000 kilometer heeft gelopen; 10.000 kilometer had ook gekund. Alles diepzwart, geen corrosie op spaken en wielen en nergens steenslag. Echt perfect en zo rijdt hij ook. Bij dezelfde dealer geleverd en onderhoudenen en slechts een eigenaar. Onderhoudshistorie aanwezig en onderhoud en slijtdelen tiptop.
Extra's heeft hij een zijkofferrek met snelsluitingen, handvatverwarming, ABS, stuurverhoger en handkappen Afgebeelde tanktas krijg je er gratis bij. Inruil mogelijk en ook weer is ieder onafhankelijke aankoopkeuring bij ons toegestaan.
Kijk en vergelijk« Terug naar overzicht
Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten
Copyright 2021 | Nicolai Motoren | Foarwei 237 | 9298 JK Kollumerzwaag | info@nicolaimotoren.nl
Disclaimer | duracom.nl