Honda
NC750


Bouwjaar: 2014
Tellerstand: 3500
Kleur: Zwart
Prijs: € VERKOCHT

Opmerkingen:

Van eerste eigenaar in nieuwstaat verkerende NC750 met DCT bak ( automaat met flippers) en ABS, met heel weinig kilometers.Je hebt de keuze uit verschillende rijmodus, die je ook nog kan bijsturen met flippers voor omhoog of omlaag schakelen. Een keer gewend en je wilt niet weer anders!. Een waar genot om mee te rijden.
Motor is gelijk nieuw,( geen smetje of corrosie kunnen ontdekken). Hollands geleverd en preventief voorzien van onderhoudsbeurt i.v.m geplande, maar geannuleerde vakantie bij km.stand 3280 bij Honda dealer.
Verder als extra een verhoogde ruit en een zeer mooie akrapovic demper voor een volwassen roffel. Originele onderdelen worden meegeleverd. Een zo goed als nieuwe motor, met hoge funfactor voor nog jarenlang onbezorgd motorrijden.
Iedere onafhankelijke keuring is toegestaan en inruil is mogelijk



« Terug naar overzicht
Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten
Copyright 2021 | Nicolai Motoren | Foarwei 237 | 9298 JK Kollumerzwaag | info@nicolaimotoren.nl
Disclaimer | duracom.nl